Visionen

Vindum Hairdesign er en Organisk, Grøn Frisørsalon, som arbejder for en bedre verden, hvilket er i tråd med FN`s Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Missionen

Vindum Hairdesigns produkter er dedikeret til miljøforbedringer, der støtter en bæredygtig fremtid, så fremtidige generationer også kan nyde en ren og grøn planet.

Filosofien

Tanken bag forretningen er, at skabe det bedste og sundeste professionelle produktsortiment, med rene naturlige miljøvenlige og økologiske ingredienser og med størst mulig respekt for miljøet med genanvenlige emballage og grøn energi.

Vindum Hairdesign imødekommer den voksende efterspørgsel fra forbrugerne om en sund og bæredygtig livsstil.

LOVE is in the HAIR

Mit navn er Lotte, jeg er masterstylist i HÅR og har mange års erfaring i frisørfaget, hvilket giver dig en tryg og professionel betjening med fokus på kvalitet og høj faglighed. 
Hos mig er du i trygge hænder med naturlige og bæredygtige produkter, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Min PASSION er hår og jeg hjælper dig gerne med at skræddersy din frisure, så den passer præcis til dig og dit behov.
At skabe et kunsthåndværk kræver stor forståelse af hårets biologi.

Derfor har jeg også stor fokus på personlig integritet og er ærlig omkring hvilken behandling jeg vil anbefale dig, så du får det bedste resultat.

Jeg arbejder ud fra et højt fagligt niveau, og er løbende på kursus i ind og udland hvor jeg bliver opdateret med de nyeste certificerede behandlinger, klippeteknikker, farveteknikker og tidens trend.

Jeg glæder mig til at byde dig og din FAMILIE velkommen i min hyggelige og bæredygtige Frisørsalon i Århus.
Her er GRATIS parkering - professionel behandling og rådgivning i alt inden for hår.✂️✂️

Love is in the HAIR ♥️

Lotte Vindum 🌸🌸

Det siger kunderne

Marie Via Sørensen: Der bliver lytte til og virkelig forstået, hvad man har i tankerne. Og der er tid og ro. Jeg er så glad for resultatet. Produkterne er lækre og der er tænkt over, hvad de indeholder og at det skal være godt både at arbejde med, godt for miljøet og at det er behageligt som kunde, at blive behandlet med. 

Connie Madsen: Jeg er så glad for resultatet og jeg følte mig i trygge kyndige hænder hele tiden.

Henriette Toustrup-Deichmann: Dejlig skøn oplevelse! Nærværende og fokus på mine ønsker.

Signe Bredsdorff-Larsen: Lotte er så kompetent og dygtig. Tak for alle de gode råd og kyndig vejledning. Jeg har taget så mange gode råd med hjem, jeg kan bruge i min hverdag til at få krøller frem, Tak.

Astrid Helene Bøgh-Ramlov: Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Lotte, som er enormt imødekommende, dygtig til sit fag og lydhør overfor ønsker. Jeg følte mig i trygge hænder og blev SÅ glad for resultatet. Jeg har fundet min nye frisør :-)

Frederikke Lassen: Fantastisk oplevelse. Jeg er så glad for min nye frisure. Tak for en rigtig god oplevelse!

Lisbeth Iseling: Det var en rigtig god oplevelse med omhyggelig klipning. Jeg er glad!!!

Charlotte Boye: Tak for en luksuriøs behandling og forplejning med et flot resultat.

Isabel Nebel: Har fået lavet permanente krøller i langt hår. Dejlig og virkelig behagelig oplevelse, og er super tilfreds med resultatet. Har fundet min nye frisør. 

Tine Lindhardt: En helt fantastisk god oplevelse. Jeg har altid drømt om krøller i mit glatte hår og Lotte kan trylle. Du er i rigtig gode hænder. Mange hilsner Tine.

Karen Østermark Andreasen: Følte mig varmt og godt modtaget og mærkede hurtigt, at her var jeg kommet til en kompetent og ærlig frisør, som gav mig langt mere end jeg havde forventet. Der bliver brugt lækre naturlige produkter, og hovedbundsmassagen i massagestolen var ren Wellness !!!!

Ann-Charlotte Dalgas: Altid god, smilende og vejledende oplevelse hos Lotte. Jeg må efterhånden kunne kalde mig en meget tilfreds genganger kunde ❤️ der nyder den forkælelse Lotte giver udover en normal frisør-tur.